HomeInloggenKoepelsiteContactsitemap Sitemap
Op deze site  Op alle wijkraden  
25 september 2017
Nieuws
Ontstaan
Doelstelling
Bestuur
Waar houdt O.R.A. zich mee bezig
Agenda
Schiphol Logistic Park (SLP)
SBOH
Buurtvereniging Het Dijkhuis
ORA-bestuur (beveiligd)
Wijkbudget aanvragen

Wijkbudget 2016

Vanaf heden kunt u uw wijkbudgetaanvraag indienen via een mailbericht aan wijkbudget@haarlemmermeer.nl

Uw aanvraag dient de volgende informatie te bevatten:
- De gegevens van uw wijkraad + een telefoonnummer waarop u te bereiken bent;
- Initiatief;
- Doel van het initiatief;
- Datum van het initiatief;
- Een grove begroting met daarin hoe de 30% door derden wordt gefinancierd.

Na het indienen van uw aanvraag wordt er binnen enkele dagen telefonisch contact met u opgenomen om het initiatief te bespreken. Wij denken bijvoorbeeld graag met u mee over de cofinanciering. Bij een volledige aanvraag wordt uiterlijk binnen twee weken een besluit genomen over het al dan niet honoreren van het wijkbudget.

De verantwoording na het initiatief kan door middel van een beschrijving van het initiatief, geïllustreerd met foto’s of videobeelden. Een verwijzing naar social media kan ook onderdeel zijn van uw verantwoording.

 We zijn op zoek naar betrokken bewoners voor ons bestuur. Een keer per maand wordt er vergaderd. Bestuurservaring niet nodig.

Lijn690

Meld u uw klachten over groen, veiligheid, losse paaltjes e.d. svp direct in het gemeentelijke meldpunt buitenruimte, via de website van de gemeente. Lees verder voor de link.

Lijn690

Om deze website actueel te houden, vragen wij uw medewerking. Heeft u iets leuks of nuttigs om op deze site te vermelden, laat het dan even weten! Mail naar ora@ora-belangen.nl

Lijn690

Lijn690

De gemeente wil graag een bijdrage leveren aan activiteiten die bewoners organiseren voor de mensen in hun wijk. Daar zijn de wijkbudgetten voor bedoeld. Lees verder voor meer informatie.

Lijn690