HomeInloggenKoepelsiteContactsitemap Sitemap
Op deze site  Op alle wijkraden  
25 september 2017
Nieuws
Ontstaan
Doelstelling
Bestuur
Waar houdt O.R.A. zich mee bezig
Agenda
Schiphol Logistic Park (SLP)
SBOH
Buurtvereniging Het Dijkhuis
ORA-bestuur (beveiligd)
Bootwrakken bij de keerlus

Eindelijk! O.R.A. is hier al jaren mee bezig en nu eindelijk zijn de bootwrakken die afgemeerd lagen bij de keerlus in Aalsmeerderbrug/Oude Meer verdwenen.

Nu moeten nog de hekken verdwijnen, de rotzooi die op de loswallen liggen moet weg en dan kan er eens gemaaid worden. En dan hebben wij er weer twee mooie plekken bij waar iedereen, op de bankjes, kan genieten van de boten en de vliegtuigen.

 

 

geplaatst op: 19-04-2017
SBOH - Nieuwsbrief
Bericht van Stichting Belangen Opstalhouders Haarlemmermeer

Er zijn belangrijke ontwikkelingen gaande betreffende de WOZ-aanslagen die u recentelijk van de gemeente heeft ontvangen.

Meer informatie kunt u vinden op de Nieuwsbrief van de SBOH -  http://nieuwemeer.info/sboh/pdf/nieuwsbrief_sboh_maart_2017.pdf

geplaatst op: 20-03-2017
InforMeer
Bericht van Gemeente Haarlemmermeer

InforMeer van 16 maart 2017.

geplaatst op: 17-03-2017
Plan voor bescherming Ringvaart
Artikel in Haarlems Dagblad
Bart Boele (Haarlems Dagblad) heeft een mooi artikel geschreven over het steigerbeleid in de gemeente Haarlemmermeer. Klik hier voor het artikel.
geplaatst op: 05-01-2017
Afronding bodemsanering Oosteinderpoel
Bericht van Bodemzorg, provincie Noord-Holland en Landschap Noord-Holland

In januari 2017 zal de bodemsanering ter plaatse van de olieputten op het eiland tegenover Aalsmeerderdijk 4 t/m 10 te Oude Meer weer van start gaan. De sanering zal robuust worden uitgevoerd, qua intensiteit vergelijkbaar met de laatste saneringsfase in mei dit jaar, zodat de sanering in korte tijd, vóór 1 april 2017, kan worden afgerond. Aannemer Suez zal in de week van 9 t/m 13 januari (week 2) diverse voorbereidingen treffen. In week 3 zal de sanering dan weer van start gaan.

geplaatst op: 02-01-2017
Nieuwsbrief H.O.V. Schiphol-Oost
Bericht van Provincie Noord-Holland


Via de link kunt u de laatste nieuwsbrief over H.O.V. Schiphol-Oost oproepen - Nieuwsbrief H.O.V. Schiphol-Oost

geplaatst op: 12-12-2016

Terug

We zijn op zoek naar betrokken bewoners voor ons bestuur. Een keer per maand wordt er vergaderd. Bestuurservaring niet nodig.

Lijn690

Meld u uw klachten over groen, veiligheid, losse paaltjes e.d. svp direct in het gemeentelijke meldpunt buitenruimte, via de website van de gemeente. Lees verder voor de link.

Lijn690

Om deze website actueel te houden, vragen wij uw medewerking. Heeft u iets leuks of nuttigs om op deze site te vermelden, laat het dan even weten! Mail naar ora@ora-belangen.nl

Lijn690

Lijn690

De gemeente wil graag een bijdrage leveren aan activiteiten die bewoners organiseren voor de mensen in hun wijk. Daar zijn de wijkbudgetten voor bedoeld. Lees verder voor meer informatie.

Lijn690